Városnézés biciklin és gyalog

Tematikus túrák Győrben

Győrt kerékpárral is érdemes felfedezni! A szervezők egy jól összeállított útvonalat kínálnak, s az idegenvezető is biciklire pattan. Október 11-én (vasárnap) 15 órakor a Dunakapu térről, a Vaskakas díszkúttól indul a következő kerékpáros túra. Tervezett időtartam: 2 óra (leszállásokkal a látnivalóknál). Részvételi díj: 2000,- Ft/fő, diák, nyugdíjas: 1500,- Ft/fő.  

Fontos információk! A program saját kerékpárral vagy előzetesen bérelt Győr Bike kerékpárokkal vehető igénybe. A vendégeket arra kérik, hogy a kerékpározáshoz szükséges biztonságtechnikai felszerelést (láthatóság, bukósisak) szerezzék be, illetve mindenki saját felelősségre mellőzheti használatukat. Szülők felelnek kiskorú gyermekeikért.
Az október 17-én (szombaton) 9.30-kor induló sétán Nádorváros értékeivel, szépségeivel ismerkedhetnek meg. Megtekinthetik az egykori Frigyes-laktanya felújított épületeit és hozzá tartozó állandó virágözönben pompázó kertjét; a magyar-lengyel barátság szimbolikus értékeit a Bem téren, Győr egyik zöld szívében. Látogatást tehetnek a Szent Kamillus templomban, ahol a Torinoi lepel másolatának megtekintésére is lehetőség nyílik. Kinyílnak a Kálvária-dombon található kápolnák ajtói is. A séta végét meglepetés zárja, ami sétáinkon sosem maradhat el.
A program részvételi díja: 2000,- Ft; klubár, nyugdíjas, diák: 1500,- Ft. Találkozási pont: Schlichter-villa ( Győr, Zrínyi u. - Eszperantó u. sarok).
A program előzetes regisztrációhoz kötött: idegenvezetes.gyor@gmail.com

2015.10.01