Kovács János felnövekedése és bukása 14 stációban elmesélve

A RÉV Színház előadása a Rómer Házban

Október 11-én, vasárnap 16 óra 30-kor a  Rómer Házban (Teleki László utca 21.) a RÉV Színházi és Nevelési Társulat Kovács János felnövekedése és bukása 14 stációban elmesélve című interaktív színházi előadását láthatják (és játszhatnak benne) az érdeklődők. Az előadás ideje 180 perc, egy szünettel, amelyre jegyfoglalás szükséges!

A RÉV Színházi és Nevelési Társulat új programjának középpontjában a mai magyar valóság egyik jelentős társadalmi problémája, az alkoholizmus áll. Győr első interaktív színházi előadásában a nézők nemtől és kortól függetlenül – így akár diákok és felnőttek – színházi formák és drámás módszerek segítségével közösen gondolkodhatnak az alkoholfogyasztás okairól és következményeiről. Mire használják az emberek az alkoholt? (Az alkoholfogyasztás okai.) Mit tesz az emberrel az alkohol? (Az alkoholfogyasztás rövid-és hosszú távú következményei.)

Szereplők:
Kovács János – NAGY Zsolt Zsozsa
Rákóczi Erzsébet, Anya, Eszti, Pincérnő, Fekete tanárnő – BÁLINT Betty
Eszterházy Lajos, Nagyapa, Pöcök, Szabó tanár úr – VARJU Nándor
Iván, Stolz Péter, Rendőr – SZÁNTÓ Dániel
Igor, Apa, Gép – BALLA Richárd
forgatókönyv – rendező: ROMANKOVICS Edit m.v.

Az előadás ideje 180 perc, egy szünettel, a helyszín 40 fő befogadására alkalmas. Jegyfoglalás szükséges a szervezes@imime.hu e-mail címen, a belépők 1000,- (diák, nyugdíjas); 1500,- (felnőtt) és 2000,- (támogatói) forintba kerülnek.

További információ az esemény Facebook-oldalán található.

2015.10.01