Holdbeli csónakos Opel különdíj szavazás

A szombathelyi Weöres Sándor Színház éves színész kitüntetése

A szombathelyi Weöres Sándor Színházat támogató Opel Szentgotthárd Kft. 2013-ban alapította meg az Opel különdíjat: a kitüntetést évente egy színész kaphatja meg. Arról, hogy kié legyen az elismerés a 2014/2015-ös évadban végzett munkájáért, online szavazás dönt.

A színház tevékenységét odaadóan támogató szenátusnak köszönhetően évente – a teátrum születésnapján – egy színész és a technikai személyzet egy tagja veheti át a Holdbeli csónakos-díjat az előző évadban végzett munkájáért.

Ehhez csatlakozott az Opel Szentgotthárd Kft. két évvel ezelőtt a Holdbeli csónakos díj - Opel különdíjjal – két hétre szóló autóhasználat tele tankkal, ajándékcsomag és oklevél –, amelyet évente egy színész kaphat meg. Arról, hogy október elején az előző évadban végzett munkájáért kié lesz a kitüntetés, online szavazás dönt.

 


A Holdbeli csónakos díj korábbi nyertesei:
- 2011: Csonka Szilvia színész és Černay Štefan helyettes színpadmester
- 2012: Orosz Róbert színész és Nagy Kornél kellékes
- 2013: Bajomi Nagy György színész és Kiss Zoltán világosító
- 2014: Nagy Cili színész és Balogh Lívia súgó és Kottán Éva fodrász

Az Opel különdíj korábbi nyertesei:
- 2013: Balogh János és Kiss Zoltán
- 2014: Nagy Cili és Simonné Borsodi Mária

Minden kedves színházbarátot arra bíztatunk, hogy vegyen részt az Opel különdíj Internetes, online voksolásán, így járulván hozzá ahhoz, hogy kedvencének elismerésben legyen része! A jelöltekre a szavazatot a Weöres Sándor Színház honlapján lehet leadni, ide kattintva!

2015.09.18