Bornai Tibor és a Komoly Férfiak

Pannonhalmi Jazz-Major

Augusztus 15-én, pénteken, 19.30-kor Bornai Tibor és a Komoly Férfiak ad koncertet a pannonhalmi Apátsági Major belsőkertjében a Pannonhalmi Jazz-Major programsorozat keretében. Az együttes tagjai: Bornai Tibor (gitár, ének), Bornai Szilveszter (tangóharmonika), Bálint Zsolt (nagybőgő), Kertész Ákos (cajun). Részvétel előzetes jegyvásárlással lehetséges. Belépőjegy: 2500,- Ft, amely tartalmaz egy kóstolópoharat és egy köszöntőitalt is.

 

A Pannonhalma városközpontjában újonnan létrejött Apátsági Major Látogatóközpont a pannonhalmi nyári jazz koncertek harmadik helyszíneként is funkcionál a Pannonhalmi Apátsági Pincészet és a Pannonhalmi Apátsági Étterem és Borbár mellett. A Pannonhalmi Jazz-Major ötvözi a két társsorozat (Pannonhalmi Jazz-terasz és Viator Jazz-vacsorák) adottságait, hiszen kapacitásainál fogva a pincészeti koncertekhez hasonló volumenű előadások és létszámú közönség befogadására alkalmas, miközben felszereltségének köszönhetően képes az éttermi koncertek alkalmával nyújtott magasabb gasztronómiai színvonalat is biztosítani.

További információ és jegyvásárlás: telefon: +36-96-570-191; e-mail: info@osb.hu; web: a www.bences.hu

A kép a http://commons.wikimedia.org/wiki/Main_Page szabad felhasználású gyűjteményéből származik, a szerzői jogtulajdonos a kép készítője. A felhasznált kép forráshelye a szerzői jogi feltételekkel és a szerző megnevezésével a következő linken található: http://goo.gl/RuIJm5

2014.08.07