Pianissimo! Duo

Müller Péter Sziámi és Szakcsi Lakatos Béla

Február 22-én (vasárnap) 18.00 órakor Müller Péter Sziámi és Szakcsi Lakatos Béla koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők Pianissimo! Duo címmel a soproni Búgócsiga Akusztik Gardenben (Csengery u. 30-32). Sztárvendég: Szinetár Dóra. Belépő: 3000 Ft. Jegyelővétel a helyszínen nyitvatartási időben (kedd - csütörtök: 17:00-02:00, péntek-szombat: 17:00-03:00).

Az est első fele zenével tűzdelt dumaparty vicces és komoly dolgokról - eddig máshol el nem hangzott életepizódokkal és gondolatmenetekkel. A második rész koncert a közös és a kedvenc dalokból a Kontroll Csoporttól és a Sziámitól Gershwinen, Piafon és a francia népdalon át Seress Rezsőig és a Cigánykerékig. Közben versek és elszabadult zongorázás…

A PIANISSIMO! DUÓ 6 éve alakult, Szakcsi és Sziámi számos sikeres közös fellépést tudhat maga mögött itthon és külföldön. Közben született egy jelentős zenés színpadi művük (a Szentivánéji álom world-musical változata) és számos közös daluk is. Szinetár Dóra játszik Szakcsi és Sziámi darabjaiban, koncerteken is lépnek fel együtt. Jelenleg mindhárman Dóra készülő nagylemezének számain dolgoznak.
2015.02.13