Újra turnézik a KoRn

Emellett saját márkás kávét is piacra dobtak

korn

Igazán nem lepődtünk meg rajta, hogy a KoRn is előrukkolt valamivel, ami több, mint a szokásos „cédépólókazetta”, meg ugye a zenekaros innivalók listája is szépen bővül a Trooper-sörtől a Wongraven pincészet boraiig. A gitáros, James „Munky” Shaffer szerint az ötletet az adta, hogy a zenekar rengeteget kávézik a turnékon, és ott aztán tényleg jól jön valami, ami gatyába rázza a csapatot.

korn-coffee

A zenekar a J Gursey Coffee céggel dolgozott a sajátmárkás, fair-trade minősítésű kávén, amely válogatott etiópiai, guatemalai és perui alapanyagból készül, a termék pedig olyan korábban indult márkákkal verseng majd, mint a David Ellefson-féle Ellefson Coffee Co. és az Anthrax-dobos Charlie Benante által forgalmazott Benanteʼs Blend. Az Aerosmith-dobos, Joey Kramer Rockinʼ & Roastinʼ kávéit 2017-ben kivezették a piacról.

Hogy zenéről is legyen szó, a KoRn ismét turnézik, jelenleg a Follow the Leader album megjelenésének huszadik jubileumát ünneplik. Jonathan Davis énekes a mostani koncerteken állt először színpadra felesége halála óta. Deven Davis, akiről köztudott volt, hogy különböző mentális betegségei mellett a drogokkal is problémái vannak, augusztus közepén hunyt el, így nem meglepő módon a frontember még nem heverte ki teljesen az elvesztését, annak ellenére, hogy viszonyuk az utóbbi időben nem volt felhőtlen: 2016-ban Davis beadta a válópert, amit végül nem vittek végig, ugyanakkor a halála előtti napokban távoltartási végzést kért a nő ellen.

A San Francisco-i koncerten az énekes többször könnyekben tört ki, a 4U-t pedig, amely – ahogy ezt a videón el is mondja, a felesége kedvenc dala volt – kifejezetten nehezen énekelte el. A zenésztársak és a közönség támogatása érthető módon sokat jelent neki ebben az időszakban, amin nem is lehet csodálkozni.

NIHIL_AK
Forrás: langologitarok.blog.hu

2018.10.09