Hattyúk tava

Győri Nemzeti Színház

December 14-én vasárnap, 15 és 19 órai kezdettel tekinthetik meg az érdeklődők a Kijevi Állami Színház Hattyúk tava című balettjét Győri Nemzeti Színházban (Czuczor Gergely u. 7.). A Hattyúk tava igazi karácsonyi program, melyet most a legjobb művészek tolmácsolásában láthatnak! Jegyárak: 4 900 Ft, 5 900 Ft, 6 900 Ft.

A Hattyúk tava is igazi karácsonyi darab, amit mindenkinek látnia kell. Idén is biztosak lehetünk abban, hogy egy nem mindennapi, hagyományőrző, eredeti klasszikus balett részesei lehetünk, amennyiben ezt a programot választjuk, ahol a legjobban képzett táncművészek várnak ránk.

Jelenleg a híres ukrán táncművész Tatjana Borovik igazgatja a világhírű társulatot. A nemzetközi palettán is óriási sikert aratott együttes fesztiválokon és Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, az Egyesült Királyság, Szlovénia, Románia, Japán, Kanada legnagyobb színpadai után most Magyarországon teszi tiszteletét.

Jegyek elővételben:

PartyZoo Jegyiroda:

Győr, Liezen- Mayer út 120.

+36 70 216 9460

vagy interneten: http://www.jegytrafik.hu/tanc/kiev-city-balett-a-hattyuk-tava-jegyek-budapest-szekesfehervar-miskolc-kecskemet-gyor-szazhalombatta-szombathely

2014.12.04